Change for the Future

Met Westcon Nederland – 6 april 2018

Westcon UCC en Westcon Security zijn samengevoegd tot één team: ‘Westcon’. De beide business units zijn geconsolideerd tot één unit waardoor ook de afzonderlijke portfolio’s nu samen één gespecialiseerd portfolio vormen.

Om het nieuwe team en het nieuwe totale portfolio te introduceren aan onze resellers, organiseert Westcon een nieuw inspirerend event met de naam: Change for the Future.

Dit evenement, geïnspireerd op het eerdere Imagine 2020, zal duidelijk maken waarom Westcon de verandering in gang heeft gezet en zal een antwoord geven op hoe en waarom een verandering noodzakelijk is.

Dit evenement is uitsluitend bedoeld voor de Westcon partners, ((pre-)sales) Management en Account Management en heeft tot doel te inspireren en een inzage te geven in hoe we vandaag succesvol kunnen zijn en op een goed doordachte manier de toekomst tegemoet kunnen treden.

Naast het plenaire programma waarin verschillende keynote sprekers u zullen meenemen in de wereld van verandermanagement, het op een andere manier de markt benaderen en u leren wat de impact van cryptotechnology heeft op onze manier van zakendoen, zullen onze leveranciers de gehele dag aanwezig zijn op het vendorplein.

Dit plein geeft u als bezoeker de gelegenheid om al onze leveranciers te ontmoeten en op informele wijze kennis te maken met een omgeving waar u wellicht tot op heden geen focus op had.

Registreer hier